НовиниЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ІНОЗЕМНИХ МОВ, КОМП’ЮТОРНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ

ІНОЗЕМНИХ МОВ, КОМП’ЮТОРНИХ НАУК

ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 

ОГОЛОШУЄ НАБІР ДІТЕЙ

ДО 1-11-х КЛАСІВ НА 2022-2023 Н.Р.

               

                Чернівецький ліцей іноземних мов, комп’ютерних наук та інформаційних технологій – приватний Ліцей європейського формату для навчання дітей з 1-го по 11-й клас             


               Ліцей підпорядковується Міністерству освіти і науки України, працює за його програмами і пропонує всім учням навчання за навчальними планами, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

              Допомагаючи учням досягти високих результатів, ми для них відкриваємо двері до найпрестижніших університетів світу. Це – ключ до успішного майбутнього.

              Ліцей має гарну матеріально-технічну базу, триповерховий навчальний корпус площею 1050 м2, актовий зал, кухня, їдальня, сучасна бібліотека,  сучасне обладнання навчальних кабінетів, дві комп’ютерні аудиторії та центр новітніх інформаційних технологій, які з’єднані локальною мережею і підключені до глобального мережевого простору Internet, інтерактивні дошки у классах, відкритий спортивний майданчик. 

               Для забезпечення активного молодіжного дозвілля облаштований дозвіллєво-відпочинковий комплекс 300 м2 у мальовничому місці Карпат, де створені необхідні умови для гірського відпочинку впродовж усього року.

              Ліцей забезпечить посилене вивчення англійської, німецької мов та комп’ютерних технологій.

              Після закінчення Ліцею, учні отримають документи державного зразка:  випускники 4-го класу - свідоцтво про початкову загальну середню освіту, 9-го класу - свідоцтво про базову загальну середню освіту, 11-го класу– свідоцтво про повну загальну середню освіту та міжнародний сертифікат з англійської та німецької мов, що підтверджує рівень володіння англійською та німецькою мовами.

              Наш Ліцей повного дня, де учні перебувають з 8:00 до 18:00 год. Харчування триразове, вітамінізоване та збалансоване. Заняття проходять у комфортних для сприйняття інформації групах – не більше 15 дітей. Ліцей пропонує транспортні послуги для учнів.

 

За детальнішою інформацією звертатися за адресою:

 

58004, м. Чернівці (мікрорайон “Роша”), вул. Краматорська, 1-В, заїзд з вул. Рибінської,

тел.: (0372) 51-53-64; + 38050-204-75-30, + 38068-533-53-30, cpbicpbicpbi@gmail.com;

https://www.facebook.com/privatelyceum/; https://www.instagram.com/chernivtsilyceum/.

4 січня, 2022